News

 

Het oude jaar loopt ten einde, een jaar vol emoties, een jaar waarbij Jardin mooi is uitgebreid.

Een vruchtbaar jaar : Jack en Daniel, onze babysneeuwuilen, en Junior, onze baby serimea, Siby, de Siberische oehoe, heeft ook jongskens voortgebracht.

Er zijn ook dieren die niet hier geboren zijn, die nu hier wonen en onze goede zorgen krijgen : Scott, een lieve kleine aplomadovalk, Zaky de lannervalk, Agnus onze slechtvalk.

Fender en Gibson de twee steenuiltjes hebben zich ook bij ons vervoegd tijdens de zomer en ook Hoodle, Afrikaanse kappegier en om in schoonheid te eindigen te eindigen onthaalden wij Ragnar, een jonge ruppelgier die met zijn 2.80 meter vleugelbreedte een van de grote gieren is.

Heel tof natuurlijk, maar deze moesten ook getraind worden en een verblijfplaats krijgen. Daarmee zijn natuurlijk ook nieuwe volieres gebouwd gedurende het jaar.
Activiteiten waren er Kiddybirthdays, de wandelingen waarbij jullie talrijk aanwezig waren om een vogel te dragen, onze workshops, het dierenfeest en og andere initiatieven die succesrijk waren.

Zoals u leest, dit jaar 2017 was goed gevuld. Wij hopen dat jullie ervan genoten hebben en jullie volgend jaar terug te mogen ontmoeten

Onze beste wensen,