News

Er zijn nieuwe dingen bij jardin des hiboux, verleden jaar hebben we verschillende nieuwe 5sterren volières gebouwd voor onze geliefde diertjes. het ziet er naar uit dat ze zich goed voelen in hun nieuwe woonst en dus dit jaar hebben we hun omgeving verrijkt met het aanplanten van vele bloemen, planten en bomen.

Onze bezoekers kunnen dus nu in onze mooie tuin vol bloemen wandelen.

 

 

Dankzij dit werk hebben nu niet alleen de bijen, maar ook de vlindertjes en vele andere insecten zich bij ons genesteld.

 

 

 

 

 

Een nieuwe medicinale plantentuin is aangelegd, het zal nog even duren voor deze volledig is ingegroeid, dus we zullen nog even geduld moeten hebben voor deze echt mooi zal worden.

 

Maar een van onze leukste nieuwigheden is onze « knuffelboom », de enige en unieke knuffelboom in belgie kan u bij ons zien. hij is helemaal beneden in de tuin geinstalleerd, bij onze bloementunnel, een badmintonterein en een schommel.

 

 

Twee kleine fretten, rox en roucky hebben zich bij onze familie toegevoegd, en doen intussen al mee met de demonstratie.

We hopen dat jullie ons allemaal komen bezoeken dit jaar en ervan genieten om al onze vogels te zien vliegen tijdens de verschillende demonstraties, onze tuin bezoeken, in de kinderboerderij de diertjes komen voederen, alles komen leren over onze bijtjes en natuurlijk onze lekkere bijproducten komen proeven.