Onthaal

Het team van jardin des hiboux stelt u een leuk en instructief bezoek voor. Voor degene die nog nooit een roofvogel op hun hand namen, zal het zeker een onvergetelijk bezoek zijn. U zal verschillende soorten zoals de uilen, arenden, buizerds, gieren en zoveel andere ontdekken op een manier dat u nog nooit heeft gezien. U zal de verschillende manieren van leven en jagen van elke soort leren kennen terwijl u ze in vrije vlucht zal waarnemen.

Na een bezoek tussen onze volières met meer dan 75 vogels kan u met de imker de imkerij bezoeken, kijken hoe de bijtjes leven en ze hun lekkere honing maken. Een kijkje in ons winkeltje kan de vele bijenproducten bekijken, proeven en kopen.

naast de roofvogels en de bijtjes wenst u misschien ook de boerderijdiertjes te bezoeken. u kan met de kinderen de schapen, pony’s, ezels alpaca’s geiten, … bezoeken en zelfs voederen.

Het is natuurlijk ook mogelijk na of tijdens het bezoek iets ter plaatse te drinken of iets lekkers te eten in onze nieuwe cafetaria.

De inkomprijs is 10€ per volwassene en 8€ per kind.
Groepen +20personen: 8€ pp

Wij herinneren u nogmaals aan dat onze vrienden de honden niet zijn toegelaten.